utorok 30. apríla 2013

Yves Rocher zmixoval Shreka! (miniVzorkovníček)


Čítajte vážne, chápte s vtipom. :D

Vysvetlenie škandalózneho názvu je prosté. Pred týždňom som si kúpila v obchodíku YR masku a milá teta ma zasypala vzorkami. Zatiaľ som stihla vyskúšať len jednu, ale očividne spravila dojem, keďže sa tu o nej rozpisujem.


Zelený "sopeľ" na prvom obrázku je, prosím pekne, očný krém proti kruhom a vačkom. 
Jediné, čo si pamätám z používania je farba a trblietky.

Krém samotný nerobí nič, no ani neublíži, proste je len podivnej farby, ktorá sa chvíľu zdrží na koži a potom po nej ostanú jemné trblietky. Ďakujem, neprosím, také podfuky si vyčarujem aj s rozjasňovačom :D

Inak YR mám celkom rada a spomínanú masku sa chystám vychváliť do nebies, no toto shrečie čudo ma zarazilo.





sobota 13. apríla 2013

Jarný makeup detox


Detoxikačné kúry síce nepraktizujem, ale po skľučujúco dlhej zime pleti doprajem odľahčenie.
V praxi to znamená, že namiesto makeupu siahnem radšej po BB kréme, neobťažujem sa s tieňmi, bázami, a miesto nich prihodím do rutiny rozjasňovač.

Tak sa na to pozrime..

Ako prvý prichádza na rad hydratačný krém. Momentálne používam Corine de Farme, ktorý si ma úplne získal a už teraz sa strhávam zo spánku, pretože neviem, čím ho nahradím, ak náhodou zmizne z pultov.

Notoricky známe BB-čko mi spraví dobrú službu pri zjednocovaní pleti a prihodí nejaké to SPF.


Spomínate si na ten sľubovaný rozjasňovač? Tu ho máme. Že to vyzerá ako tieň na oči? Nuž, áno, je to tak. Ale zatiaľ čo na viečku vyzerá priemerne a práši, ako rozjasňovač je deluxe. 
A, len tak pre istotu, hovoríme o tom najsvetlejšom štvorčeku. :D


Okále rozjasním bielou ceruzkou, ktorú jemne rozmažem. Táto konkrétne pochádza z dielne Max Factor, je neskutočne krémová a vydrží CELÝ deň. Aj preto ju míňam do posledného dychu. Preto, a pretože jej cena je, ehm, prinajmenšom na zváženie.

Špirály to u mňa nemajú ľahké, ale to neznamená, že ak sú kvalifikované, tak to neocením. Zatiaľ vedie Oriflame Wonderlash, a to aj pred drahšími značkami ako MF, Loreal či Rimmel.

Túto fázu zakončíme priehľadným gélom na obočie, z ktorého neumieram, ale ako prvá pomoc proti obočiu ala Brežnev postačí.


No a čerešničkou na záver je duo, Catrice ceruzka na pery a farebný balzam od Oriflame. Obe v krásnej červenej.


Ako sa vám pozdáva nápad trochu odľahčiť atmosféru a uľahčiť si ráno život? :D