streda 18. júla 2012

RIMMEL: Lasting Finish 1000 Kisses transferproof lip tint + balm (REVIEW)


Môj najnovší úlovok sa ukázal byť veľmi príjemným prekvapením, a preto som sa rozhodla poskytnúť mu priestor na ukážku svojich schopností. 

ZÁKLADNÉ INFO:
V podstate, ako hovorí už sám názov, ide o farbu na pery vo forme fixky, ktorá má byť odolná voči oteru a obsahuje aj balzam na pery. Na zadnej strane obalu je dvojkrokový postup aplikácie zhruba tohto znenia (pozn.: môj preklad): 
Krok 1.: Aplikujte farbu na čisté pery pre celodenný efekt.
Krok 2.: Po zaschnutí farby aplikujte balzam pre výživu a lesk.
Užívateľská rada: Ak koniec fixky nefunguje správne, utrite ho čistou suchou vreckovkou.
V drogériách stojí tento zázrak od 5,49-5,79, podľa toho, kde ho kupujete. Ide o relatívnu novinku, preto sa dá očakávať zníženie ceny, no na druhej strane, nikdy si nemožno byť úplne istý, že tovar po vypredaní nezmizne z povrchu zemského. 

Fixka u nás vychádza v 6 odtieňoch: (#100) Endless Blossom - svetlučko ružová
                                                        (#210) Everlasting Mauve- veľmi prirodzený mix bordovej s fialovým  podtónom a červeným nádychom. Mauve je jedna z najkrajších farieb na zvýraznenie farby pier, čo je aj dôvod prečo som si vybrala práve tento odtieň.
                                                        (#300) Perpetual Plum- slivkovo ružová
                                                        (#310) Long Live Lilac- malinovo ružová
                                                        (#500) Unstoppable Red- jednoducho červená
                                                        (#700) Nothing But Nude- broskyňová 
Mňa fixky na pery pokúšali už dlhšie, presnejšie od vtedy, čo s nimi prišiel Max Factor, no ich verzia ma nenadchla tak ako tá od Rimmel.


RECENZIA:
Pri nanášaní sa mi veľmi rátala vôňa, ktorú spokojne hodnotím ako jednu z najvydarenejších za posledné roky. Fixka vykresľuje presné línie, rozpíjanie je minimálne (v rámci fyziologicky nevyhnutnej normy) a intenzita sa dá budovať podľa chuti. Jediné na čo si treba dávať pozor sú kútiky úst, na ktoré netreba zabudnúť, inak vyzerá celkové dielo nedokončene. 
Skvelou výhodou je aj fakt, že s tmavšími odtieňmi z kolekcie si vystačíte tak cez deň, ako i večer. Všetko závisí od počtu vrstiev. 
Čo sa týka výdrže, je naozaj pôsobivá. Prvú hodinu vyzerá farba ako hneď po nanesení a potom sa postupne vytráca v závislosti od frekvencie podávaného občerstvenia a rozhovorov. Na rozdiel od iných fixiek však táto nenecháva na perách zvláštne mapy či nerovnomerne odchádzajúcu farbu. Proces je postupný, neinvazívny a veľmi prirodzený. 
No netreba zabudnúť ani na balzam, pretože je skutočne podarený.  Nejde o balzam v pravom slova zmysle, takže nečakajte zázraky, ak by ste ho skúšali nezávisle od druhého konca fixky. No v spojení s farbou bráni vysúšaniu pier, dodáva jemný lesk a hlavne NEZNIŽUJE TRVÁCNOSŤ farby. 
Tip: Pred aplikáciou dopriať perám peeling a hojnú vrstvu obľúbeného balzamu, ktorú tesne pred nanášaním treba dôkladne zotrieť.



ZÁVER:
S hrdosťou môžem povedať, že tých necelých 6 eur neľutujem a fixke dáva 4 hviezdičky z 5-ich. O jednu prišla zásluhou neexistujúceho popisu o objeme produktu a keďže ju mám zhruba mesiac, je ťažké hovoriť o jej výdrži, preto zahŕňam tip pre skladovanie: farebnou stranou nadol, poriadne zavreté veko, mimo priameho slnka. 

UPDATE: Fixku mám teraz cez dva mesiace a je to na nej cítiť. Pri nanášaní ňou musím prejsť po perách viackrát, aby som dosiahla intenzitu ako kedysi.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára