pondelok 27. mája 2013

Nie tak známe YT beuty gurus

 Myslíte si, že známe holky na YouTube sa podobajú ako vajce vajcu? 
Že ich videá a produkty na recenzie sú ako cez kopirák?

Mne to tak často príde a začínam byť alergická na vety typu: 
It is SUCH a gorgeous color!
 I can't describe the scent but it smells AMAZING! 
I am LOVING this at the moment, I don't even know why!

Ou jé... Kóma. Preto som sa rozhodla podeliť sa s vami o videá nie tak slávnych beauty guru, ktoré si zapínam rada pre ich osobnosť, ľudskosť a po prípade vtipy, ktoré sem- tam zavalašia. :D

Snáď si nájdete nových obľúbencov...

(Lisa Eldridge, pixiwoo, Allthatglitters21, Fleurdeforce, JulieG, cutepolish sú samozrejme u mňa v odberoch a klikám na ne rada. Na druhej strane juicystar07, missglamorazzi, MichellePhan veľmi nemusím.)


Ak máte radi neskutočne vtipné, priateľské videá, ktoré vám zlepšia náladu na celý deň, smelo do toho.
Louise je 20+ ročná dievčina so životným elánom v každej bunke. Točí nielen beauty videá, ale aj rôzne tematicky zamerané kúsky, ktoré človeku poskytnú pohľad nielen do jej života, ale aj do života Britov ako takých.




Kristee ma pravidelne zabíja. Jej komentáre nesúvisiace s hlavnou pointou videa sú zvyčajne nielen vtipné, ale aj inteligentné. Dievča nemá problém s ničím, nerieši, čo jej postave diktujú v rámci módy konvencie, razí si svoju cestu. 




Tejto "pani" som spočiatku hádala 30-35 rokov. Aké bolo moje prekvapenie, keď raz spomenula, že tridsiatku ešte neoslávila. Ale k veci. Emily je pedant. Jej recenzie sú tak detailné a precízne ako je veľká jej zbierka makeupu. A tá je gigantická. Zaujímavé ale je, že ona tie veci skutočne strieda, používa a podáva správu svojim odberateľom. Malá perlička: až donedávna pracovala ako hlásateľka v miestnej televízii a z tohto obdobia má skvelé tipy na on-stage makeup. 





Držte si klobúky! Ruth je skutočná modelka, ktorá neváha zdieľať svoje rady, triky a skúsenosti s nami, obyčajnými smrteľníkmi. Jej videá často zahŕňajú drahšie značky, zaujímavé outfity a vlogy z fotení, preto ju považujem za zdroj svojej inšpirácie do budúcnosti, keď budem zarábať :D



Sladká Anna. Ak je niekto tak dobrý, že sa to na vás priam leje z obrazovky, je to ona. Jej videá sú zmesou odporúčaní skvelých produktov z radu starostlivosti o pleť a neutrálnych, ženských paliet, líceniek a rúžov.




Tak, a to je koniec výberu z mojich odberov. Dúfam, že sa vám to páčilo.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára